неделя, 24 юли 2022 г.

Обновените Fiat Argo и Fiat Cronos представени в Аржентина

 В Аржентина, италианците представят обновените Fiat Argo и седан версията наречена Cronоs. Не е тайна, че това са бюджетни модели и пазара за тези автомобили в Южна Америка е доста голям и фирмите производителки трябва да реагират своевременно на конкуренцията. Южноамериканското подразделение на Fiat обаче, подхожда по-агресивно, като освен козметичните промени предлага и нови по-добре оборудвани версии с пакета S-Design. Като цяло външните промени се свеждат до новата радиаторна решетка, новият дизайн на броните и джантите и добавени нови цветове за каросерията. 

В интериора промени няма, ако изключим новият мултифункционален волан и новата версия на мултимедийната система с 7-инчов екран, която се предлага срещу доплащане. Серийното оборудване включва две въздушни възглавници, климатик, ABS, ESP, аудио система, ел. пакет, подлакътник  и озвучителна система. Богато оборудвана версията - Trakking с увеличен клиренс и офроуд елементи остава в гамата на модела.

По отношение на механиката, то там промени няма. За седана обаче ще бъде наличен само 1.3 литровият, бензинов мотор с мощност 98 к.с., куплиран серийно с 5-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане обаче вече е налична и CVT трансмисия с имитиращи 7 предавки. Хеч версията от своя страна също губи 1.8 литровият мотор, но при нея освен 1.3 литровият мотор е наличен и 3-цилиндров, 1.0 литров агрегат с мощност 71 к.с. При всички случаи  са оборудвани с механична трансмисия без опция за CVT. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар