петък, 22 април 2022 г.

Обновеното Suzuki XL6 представено в Индия

 Ето, че няколко дни след обновяването на Suzuki Ertiga, сега марката представя и по-луксозната версия която се предлага като отделен модел - Suzuki XL6. И тук външните промени са фини и деликатни и се свързват предимно с новият дизайн на радиаторната решетка, нови 16-цолови лети джанти, леко променен дизайн на петата врата със спойлер и затъмнени задни светлини. 

В интериора промяната е свързана с наличието на новата мултимедийна система и добавянето на подобряване на оборудването, като вече ще се предлага като опция и предните вентилирани седалки и пакет от камери с обзор 360 градуса. За първи път моделът ще се предлага и във версия с шест индивидуални кресла, а серийно на борда ще бъдат налични 4 въздушни възглавници. 

Под капака промените са същите като при нормалната версия. Там място намира обновеният - 1.5 литров, атмосферен мотор с две дюзи на цилиндър с мощност 103 к.с. и стандартна Стоп/Старт система. Трансмисията е 5-степенна, механична или новата 6-степенна, автоматична с възможност за ръчна смяна на предавките. Цените на Suzuki XL6, стартират от 14 800 долара, но трябва да се има предвид, че базовата версия на този модел е значително по-богато оборудвана от стартовата Ertiga, чиято цена започва от 10 800 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар