събота, 26 март 2022 г.

Фейслифт за Jetta VS5 и VS7

 Китайската марка на Volkswagen и FAW, актуализира едновременно своят кросоувър Jetta VS5 и неговата удължена версия - Jetta VS7. Продажбите на моделите се оказаха над очакванията и само миналата година от тях са продадени над 178 000 бройки. Това от своя страна позволява на производителят да отдели известни средства и да модернизира своите модели, като ги направи още по-атрактивни. Външно двата модела получават нов дизайн на броните, модернизирана радиаторна решетка и нови LED светлини. 

За сега не разполагаме със снимки на интериора, но се споменава за по-богато оборудване и възможност за опционален цифров инструментален панел. Налични за двата модела ще бъде и версията "Universiade Edition" (на снимките), която ще предлага ексклузивно оборудване с пълен ел. пакет, климатроник, качествена озвучителна система, отваряем панорамен покрив и др. 

Под капака промени няма. Опростените версии на глобалните модели на VAG - Seat Ateca и Skoda Karoq, продължават да разчитат на 1.4 литровият, TSI мотор с мощност 150 к.с., куплиран с 5-степенна, механична или 6-степенната, автоматична трансмисия от Aisin. При всички случаи задвижващи са само предните колела. Продажбите на обновените модели ще започнат от края на тази пролет, като цените се очакват да бъдат завишени с около 5%. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар