сряда, 21 април 2021 г.

Wuling Xingchen / Asta е новият кросоувър на марката

Китайската марка Wuling, представя компактен кросоувър модел под името Xingchen. Ясно е, че този модел е предназначен за местният пазар, като марката няма намерения за експорт. Wuling Xingchen, наричан още - Astra е базиран върху платформата на Baojun 530, но разполага с по-привлекателен дизайн. 



Интериора също прави впечатление с по-модерната концепция, като не липсват цифровия инструментален панел пред водача и мултимедия с широкоекранен дисплей. Оборудването също е на ниво, като няма да липсва и възможността моделът да бъде оборудван със стъклен, отварящ се покрив, камери с изглед от 360 градуса и др. Всичко това, притежава базовата версия, чиито цени започват от 10 000 евро.


За задвижване новият кросоувър на марката разчита на 1.5 литров, 4-цилиндров мотор с мощност 147к.с., куплиран с 6-степенна, механична или CVT трансмисия с имитиращи 8 предавателни числа. При всички положения задвижващи са само предните колела. Според информацията средният разход на гориво е в рамките на 7-8л/100км., а максималната скорост възлиза на 170км/ч. В по-късен етап моделът ще се предлага и като хибрид с уникална по рода си едностепенна скоростна кутия с електромагнитен съединител, която осигурява безпроблемна работа в електрически и комбиниран режим на движение.



Няма коментари:

Публикуване на коментар