вторник, 20 април 2021 г.

Lincoln отново ще предлага седани и показва концепцията Zephyr Reflection

 След прекратяването на производството на Lincoln Continental, сега в гамата на марката присъстват само SUV модели, което за радост е на път да се промени. По време на автоизложението в Шанхай, което е най-силното от година на сам в световен мащаб, марката представи концепцията Zephyr Reflection. Според информацията подобен модел ще бъде внедрен в серийно производство, но ще се предлага само на пазарите в Китай. При всички положения обаче, най-вероятно марката ще сондира и пазара в САЩ. 


По отношение на задвижването на концепцията, няма никаква информация, но най-вероятно производителят ще се спре на някоя хибридна система. Не е изключено да бъде и с нулеви емисии, но така или иначе ще трябва да изчакаме поне още една година, до като започват да се появяват информации относно производствената версия.


Дизайна на концепцията е нов за моделите на марката и е насочен към младите клиенти. Като цяло, произоводственият модел ще бъде наследник на Lincoln MKZ и ще се основава върху платформата на Ford Evos. Това личи и от почти идентичният интериор, който разполага със същият 43-инчов дисплей за инфотайнмънт системата и инструменталният панел пред водача. Тук обаче са добавени още два екрана, които показват изображения от камерите заместващи страничните огледала. Добавени са и някои нови функции, като приложението Lincoln ID, което дава достъп до редица цифрови услуги и електронна търговия, чрез което можете да поръчате дори и храна за вкъщи. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар