понеделник, 19 април 2021 г.

Huawei и BAIC представиха съвместно разработеният електрически модел Arcfox a-S

След Arcfox a-T, сега марката представя вторият си модел наречен Alpha S. Електрически задвижваният интелигентен, луксозен седан е разработен съвместно с BAIC и Huawei, чиито последни технологии свързани с мобилната свързаност и електрониката са внедрени в модела. За най-скъпите версии, чиято цена ще достига 430 000 юана ще се предлага разработената съвместно двете компании, автономна система за шофиране от 4-то ниво с 12 ултразвукови радара, плюс още 5 радара на средни вълни редица панорамни камери. 



Интериора е луксозен и предлага завидно пространство. Пред водача място намира уникален по рода си 21.6-инчов, широкоекранен дисплей с 4K резолюция, който потапя в океана на технологиите. Интелигентната система за свързаност позволява веднага разпознава устройствата на потребителите, като им дава възможност за достъп до редица приложения за музика, видео, карти и др. в 5G мрежата. 


За задвижване моделът разчита на електромотор с мощност 218к.с., който ускорява седана до 100км/ч. от място за 7.7 секунди. Налична е версия с два електромотора и обща мощност от 435к.с., при която времето за ускорение е сведено до 4.2 секунди. Нищо не се съобщава за батерията, но става ясно, че Arcfox a-S ще се предлага във версии с автономия от 525, 603 и 708км. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар