четвъртък, 18 март 2021 г.

Skoda Kushaq е разработена специално за пазара в Индия

 В Индия, чехите представят производствената версия на Skoda Vision IN Concept, под името Kushaq. Както знаем компактният кросоувър е разработен специално за местния пазар, който се очаква да стане третият по големина в световен мащаб. Продажбите на Skoda Kushaq в Индия, започват от юли месец, като цени все още не се споменават. С дължина от 4.22 метра, чешкият модел няма да може да се конкурира с дългите под 4 метра кросоувъри като: Toyota Urban CruiserTata NexonSuzuki-Maruti Vitara BrezzaNissan Magnite и Kia Sonet, като съответно ще бъде  ще се позиционира в по-луксозната категория и ще предлага багажно пространство от 385 литра. 


Моторната гама включва бензиновите, турбо мотори с работен обем от 1.0 и 1.5 литра и мощност съответно 113 и 148к.с. Серийно, те ще бъдат куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, а срещу доплащане клиентиет ще могат да поръчат 6 или 7-степенна, DSG. При всички случаи задвижващи са само предните колела. 


Интериора предлага предостатъчно място за 5 човека, заедно с прилежащият им багаж и множество места за съхранение на дребни вещи. Още от базовото ниво на оборудване е налична мултимедия с 7 или 10-инчов дисплей в зависимост от степента на оборудване. Климатичната система е също е стандарт, но за двузонов климатроник с електронен контрол ще трябва да се отметне в списъка с опции. за модела ще бъдат налични още и неща като: панорамен покрив, безключов достъп и старт на автомобила, камера за заден ход, круиз контрол и т.н. За сега моделът няма да бъде наличен на други пазари. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар