сряда, 24 март 2021 г.

Фейслифт версията на GMC Terrain, само с един агергат и увеличени офроуд възможности

 Една година след обновяването на Chevrolet Equinox, сега идва ред да бъде представена и фейслифт версията на технически еднаквият - GMC Terrain. Предложението на GMC, получава нова предна част с масивна радиаторна решетка и променени светлини. Съобщава се и за леки промени в задната част свързани предимно с нови LED светлини, но производителят за сега не е разпространил снимки за да видим това. Изцяло нова обаче е версията с подобрени офроуд възможности наречен АТ4, който разполага с усилено окачване.


Промените в интериора са незначителни. Нова е инфотайнмънт системата и възможността за допълнително вграждане на хедъп дисплей. Пакета за безопасност е разширен с някои от новите системи и асистенти за подпомагане на шофирането. 


от механична гледна точка промени няма, ако не броим лепсата на 2.0 литровият агрегат от гамата на модела. Така сега под капака място намира само - 1.5 литровият, турбо бензинов агрегат с мощност 170к.с., куплиран с 9-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните или четирите колела в зависимост от версията. Продажбите на обновеният GMC Terrain, започват от края на лятото. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар