вторник, 15 септември 2020 г.

Jaguar F-Pace с фейслифт и нов интериор

Англичаните обновяват представеният преди пет години Jaguar F-Pace, като ще се опитат да възвърнат продажните позиции на модела. Външните промени не са фрапиращи и включват нови предни светлини, овеличен размер на радиаторната решетка и рестилизирани брони. в задната част се наблюдава нов дизайн на вратата на багажника, както и нова графика на задните светлини. 
За разлика от екстериора в интериора промените са генерални и може да се каже, че обновеният модел разполага с изцяло нов  и шикозен интериор. цифровият инструментален панел пред водача е с нова графка и вече е с размер от 12.3-инча, а на централната конзола място намира плаващ, извит тъчскрийн екран с размер от 11.4 или 12.3-инча за новата инфотайнмънт система на марката. Контролният панел за климатичната инсталация също е изцяло нов. съобщава се за повишаване на звукоизолацията, както и за нов дизайн на седалките с масажираща и охлажда функция. 
Обновеният F-Pace, разполага с нова моторна гама включваща  бензин и дизеловите 4 и 6-цилиндрови мотори, оборудвани с лека хибридна система. Новост за модела е 3.0 литровия,  бензинов мотор с електрическа турбина, чиято мощност достига 395к.с. Налична ще бъде и  Plug-in хибрид с 2.0 литров, бензинов мотор и електромотор, чиято обща мощност възлиза на 400к.с. Единствената не електрифицирана версия разполага с 2.0 литров, турбо бензинов мотор и мощност 247к.с. На върха в гамата място намира - 5.0 литровия, V8-цилиндров, компресорен агрегат с мощност 550к.с. Всички версии са оборудвани серийно с 8-степенна, автоматична трансмисия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар