сряда, 5 август 2020 г.

Nissan Magnite Concept в серийно производство през 2021г.

Представеният преди близо един месец концептуален модел - Nissan Magnite, вече със сигурност може да се каже, че ще се превърне в сериен модел и то в съвсем близко бъдеще. За целта моделът ще бъде позициониран върху платформата на Renault Kwid, но ще предлага значително по-стилен дизайн и изискан интериор. Производствената версия ще бъде предназначена предимно за пазарите в Индия и региона, а производството ще се осъществява в близост до Ню Делхи. 
За задвижване ще бъде наличен 3-цилиндровият, 1.0 литров, бензинов агрегат с мощност 72к.с., както и неговата турбо версия, която развива 95к.с. При всички положения задвижващи ще са само предните колела, а трансмисиите налични за модела ще са механични или CVT. За сега нищо не се споменава за изцяло електрическа версия. 
Интериорът на концепцията предлага модерна обстановка с 8-инчов, плаващ дисплей на мултимедийната система, цифров инструментален панел пред водача и мултифункционален волан със сензорни бутони, каквито има и на вратите. Според производителят, производствената версия ще разполага със същият интериор, като само малка част от детайлите ще бъдат променени. Продажбите на Nissan Magnite в Индия, трябва да стартират през 2021 година, като цените се очакват да започват от около 7 000 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар