сряда, 2 октомври 2019 г.

Renault Kwid с фейслифт

Предлагания за сега предимно в Индия, компактен крос модел - Renault Kwid, получава козметични промени, които както се очакваше идват директно от представеният преди няколко месеца Renault City K-ZE. Освен промените в дизайна моделът се сдобива и с нова версия наречена - Climber, която се характеризира с увеличен клиренс, офроуд елементи и по-богато оборудване. 
От гледна точка на механиката промени няма. Под капака място ще продължават да намират бензиновите, 0.8 и 1.0 литрови мотори с мощност съответно от 54 и 68к.с.,куплирани с механична, 5-степенна скоростна кутия или роботизирана такава с въртящ се клъстер за смяна на предавките. 
Интериора прави впечатление с новата централна конзола и наличието на 8-инчов дисплей за опционалната мултимедийна система. Предните седалки са с нов дизайн и подобрена странична опора, а цифровия инструментален панел пред водача е с нов интерфейс. Цените за всички тези промени остават без промяна, а тези на модификацията - Climber ще започват от 5 900 евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар