четвъртък, 26 март 2020 г.

Mahindra Bolero се радва на пазарен успех въпреки възрастта си

За нас остава загадка, как подобен автомобил може да се продава 70 000 пъти годишно макар и в страна, като Индия. Въпреки, че Mahindra Bolero е представен преди близо 20 години, марката не се отказва от него макар, че в нейното портфолио съществуват модели като: Mahindra TUV 300 Plus и Mahindra Scorpio. От следващия месец в страната започват продажбите на обновената версия. Това най-вероятно ще бъде последният ъпгрейд на модела, тъй като същият вече ще се предлага само със задно задвижване, а новата ценова листа, която започва от 10 600 долара вече няма да е привлекателна. 
Обновената версия разполага с променена предна част и наличие на по-големи гуми. Двигателят вече ще бъде 3-цилиндров, турбо дизел с работен обем от 1.5 литра и мощност - 76к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия предаваща движението към задните колела. Това автоматично променя статута на този модел и от типичен офроудър, той автоматично се превръща в седемместно комби. 
В интериора промени не се забелязват, но се споменава за по-богато оборудване, като серийно за модела вече ще бъдат налични: въздушна възглавница, сензори за заден ход и ABS. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар