сряда, 12 февруари 2020 г.

Hyundai Solaris с фейслифт и нови агрегати

Произвежданият и в Русия, Hyundai Solaris, получава козметични промени. Информацията към момента е оскъдна и все още не е ясно дали този дазйн ще бъде достъпен и за американската версия на модела, както и това, дали ще има промени в техническата част.

От пръв поглед се вижда, че предната част на седана е напълно променена и с малко по-агресивен вид. В задната си част моделът е претърпял по-леки и почти незабележими промени, ако изключим новият дизайн на броните. Интериора благодарение на новата мултимедийна система с 7 или 8-инчов - плаващ дисплей е претърпял прменив централната си част. Пред водача място продължават да намират аналогови уреди, а коженият волан в най-скъпата си спецификация разполага с цветен шев. 
Ако няма промени в моторната гама, това означава, че под капака място ще намират 1.4 и 1.6 литровите, бензинови мотори с мощност от 107 и 126к.с., куплирани с механична или автоматична трансмисия.
+++++++++++++++++++++++++++
Обновеният модел се сдобива и с нови бензинови агрегати. Базовата версия ще се задвижва от 1.5 литров, атмосферен мотор  с мощност 115к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия, а по-мощната версия разполага с 1.0 литров, 3-цилиндров, турбо мотор с мощност 120к.с. и възможност за оборудване с новата 7-степенна, двудискова трансмисия. Дизеловата версия разполага с 1.5 литров агрегат и мощност 115к.с. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар