събота, 24 август 2019 г.

Lada Granta Drive Active със спортни амбиции

Руснаците представят обновената Lada Granta Sport, която вече ще носи името Drive Active. Спортният седан ще застане редом до Lada Vesta Sport, но разбираемо ще бъде позициониран под него, а за задвижване ще използва атмосферния, бензинов - 1.6 литров, агрегат с мощност 106к.с., куплиран с механична или роботизирана трансмисии задвижващи предните колела. От марката съобщават, че са направили редица подобрения и по окачването, което е подобрило значително поведението на автомобила в завой. 
В интериора цари спортна обстановка с цветни шевове и кожен волан, който по неразбираеми причини не е с намален радиус, както подобава за един спортен модел. Базовото оборудване включва: предни ел. стъкла, централно заключване, ел. огледала, климатик, двуцветен интериор и елементи имитиращи карбон. 
Цени все още не се съобщават, а намеренията на производителят са в по-късен етап да предложи още по-мощна версия с принудително пълнене. Не се съобщава нищо за тава дали и хеч версията ще се сдобие с подобни версии. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар