вторник, 2 юли 2019 г.

Официални снимки на новото BMW X6 (G06)

Това са първите изображения на новото BMW X6, което ще бъде представено по време на автосалона във Франкфурт. Моделът е построен върху новата модулна платформа от BMW X5, като размерите леко са нараснали, което се отразява благоприятно на вътрешното пространство.
Първоначално моделът ще се предлага с два бензинови и два дизелови агрегата. Това са 3.0 и 4.4 литовите, би-турбо агрегати с мощност съответно от 340 и 530к.с. и разбира се 3.0 литровият дизел във версии на мощност от 261 и 395к.с. Всички версии ще бъдат оборудвани с 8-степенна, автоматична трансмисия и задвижване на четирите колела. За модела ще бъдат налични неща като: въздушно окачване, активни стабилизиращи щанги, система за активно управление, фарове с лазерна технология и т.н.
Интериорът е идентичен с този на Х5 и разполага с най-новата инфотайнмънт система от седмо поколение с гласов и жестов контрол и 12.3-инчов дисплей. Инструменталния панел пред водача е със същите размери, а климатичната инсталация е четиризонова. На разположение ще бъде богат списък от опции, както и многобройни системи и асистенти подпомагащи шофирането и увеличаващи сигурността. За новото Х6 ще бъде наличен и М пакет с различна визия и спортно окачване, както и джанти с размер от 20 и 22 цола.
Цени все още не са обявени, но те ще станат ясни по време на автосалона във Франкфурт. Производството ще започне през август,а продажбите са насрочени за края на годината.


Няма коментари:

Публикуване на коментар