четвъртък, 14 март 2019 г.

GAC Dorcen G60 е третият модел на марката

За няма и шест месеца, една от най-новите китайски марки Dorcen, която е подразделение на концерна GAC, представя своя трети модел под името G60. По подобие на останалите модели на марката - Dorcen G60 е базиран на модел от гамата на Zotue и по-точно на представения преди четири години Zotye Damai X5. В случаят, дизайна е осъвременен, както на екстериора, така и на интериора. Външно новият модел разполага с изцяло нова предна част, а в задната си част разполага с нови светлини и леко променен дизайн на петата врата. 
В интериора също се наблюдават разлики, като впечатление прави дигиталният информационен панел пред водача, новата мултимедийна система и като цяло по-качествените материали и по-богато оборудване. 
Под капака промени няма. Там място намират -  1.5 литровия, турбо бензинов агрегат с мощност 150к.с., както и атмосферния, 1.6 литров мотор с неговите 116к.с., куплиран предимно с 5-степенна, механична трансмисия. По-мощната версия се предлага с CVT трансмисия, а задвижването е само на предните колела независимо от агрегатите. 
Продажбите на Dorcen G60, започват през пролетта на тази година, като производителят се надява да осъществява и експорт. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар