понеделник, 4 юли 2016 г.

Geely MK Cross с фейслифт и изцяло нов интериор

От този месец в Китай ще започнат продажбите на обновеният Geely MK Cross. Моделното семейство MK е представено точно преди 10 години, но това не му пречи то да бъде търсено и да бъде сред първите 100, по продажби в Китай. За това има заслуга надеждната механика, която е по лиценз на Toyota. Марката е решила да остави в производство именно тази версия с повдигнат клиренс и офроуд излъчване, в която са инвестирани значително количество средства. 
Външните промени са предимно в предната част, която е изцяло нова и с модерен дизайн. Добра впечатление прави интериорът, който е изцяло нов и разполага серийно с инфотейнмънт система. Качеството на материалите е завишено, както и серийното оборудване, което включва още: пълен ел. пакет, две въздушни възглавници, климатроник, кожен мултифункционален волан и др. Коженият салон и стъкленият люк на тавана ще се предлагат срещу доплащане. 
Под капака място продължава да намира досегашният - 1.5 литров, бензинов агрегат с мощност 94к.с., куплиран с 5-степенна, механична или 4-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към предните колела. За сега от марката не възнамеряват да предлагат модела за експорт въпреки, че до сега той се радваше на добър прием в Русия и бившите републики. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар