неделя, 3 януари 2016 г.

Изберете автомобила за 2016г. на Kamuscoop

До началото на февруари месец ще иматe възможност да изберете автомобилът на 2016 година в анкетата, сред посетителите на autoblogBG.blogspot.com. Тази година претендентите са седем. Те са избрани от нас, като едно от условията е базовата им цена да бъде до 40 000 евро и да се предлагат на пазарите в Европа. Ето ги и тях подредени по азбучен ред.
1. Alfa Romeo Giulia - заради възраждането на традиционното за марката задно предаване, което ще спомогне за връщането на загубеният имидж. 
2. Fiat 124 Spider - изключителен дизайн, леката конструкция и турбо агрегатите. Задно предаване, мек сгъваем покрив и всичко това на достъпна цена. 
3. Infiniti Q30 - ето така трябва да изглежда модел от компактния клас. Първи опит на компанията в този сегмент, безупречен интериор без аналог в класа и надеждна механика. 
4. Opel Astra K - изцяло нова платформа, намалени габарити и тегло, увеличено вътрешно пространство, изцяло нови трансмисии и агрегати, предлаганите системи за сигурност намиращи за пръв път приложение в този клас. 
5.Renault Talisman - смелостта на марката да се изправи отново в тази категория, елегантен, класически дизайн, завиващите задни колела, активното окачване, богато серийно оборудване още от базовата версия, цена, простор в интериора.
6. Skoda Superb 2015 - новата MQB платформа на VAG, предлагането на вътрешно пространство идентично с това на моделите в по-горния клас, цена, агрегати, дизайн, и качество на изработка. 
7. Volvo S90 - нови стандарти поставени в този сегмент, 4-цилиндровите задвижващи агрегати и хибридната технология, предлаганото задвижване на 4-те колела, модулната - SPA платформа и не на последно място безупречният интериор.








Няма коментари:

Публикуване на коментар