понеделник, 17 август 2015 г.

Фейслифт версията на Toyota Land Cruiser с 9 места

Късно снощи компанията разпространи официалните снимки на обновената Toyota Land Cruiser. Външно промените са забележими от пръв поглед. Втората козметична операция на модела е по-радикална и пременя осезаемо неговото излъчване. Най-голям принос за това имат новата радиаторна решетка и новите предни фарове с LED дневни светлини. Броните и задните светлини също са нови. За обновеният модел също така е налична и нова цветова гама. по всичко личи, че марката не възнамерява в скоро време да се разделя с това поколение.
Що се отнася до механиката, то за нея не се споменава нищо конкретно, но се знае, че под предния капак място ще намира 4.6 литров, V8-цилиндров агрегат с мощност 310к.с., куплиран с 6-степенна, автоматична трансмисия. За по-големият - 5.7 литров агрегат, както и за дизеловият - 4.5 литров мотор нищо не се споменава, но при всички случаи те ще бъдат налични за модела. 
В интериора също се наблюдават промени, продиктувани от наличието на нов - 4.2 инчов дисплей. Инструментариума пред водача също е с нов дизайн. Системата за предотвратяване на удар, както и адаптивния автопилот също ще са серия за модела. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват за пръв път своите модели с камера тип"орлово око", която дава ясна представа какво се случва пред гумите на автомобила. На третия ред седалки пък могат да се наместят трима души, което автоматично превръща Land Cruiser в 9 местен SUV. 
За сега от фирмата не са разпространили информация относно американската и европейските версии на модела, но това се чака да стане до броени часове. Информацията, която излезе за тях ще бъде добавена към този пост. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар