понеделник, 13 юли 2015 г.

Citroen C4 Sedan / c-Quatre ще бъде представен в Китай

По време на автосалона в Китай, френската марка ще покаже изцяло новия Citroen C4-Quatre. Той ще бъде построен върху същата PF2 платформа, но за целта тя е модернизирана. Както и до сега този седан ще се предлага  на китайския пазар, а в по-късен етап и на този в Южна Америка. За да открои новият от старият модел производителя е сменил и неговото наименование, като сега то е C-Quatre. Освен това и дизайна е в собствен стил и не може да бъде свързан със своя донор -Citroen C4.  Много е вероятно C4-Quatre и C-Quatre на първо време да бъдат произвеждани успоредно. За сега не се съобщават подробности относно механиката, но най-вероятно под предния капак ще видим и новият, 3-цилиндров, турбо бензинов агрегат в различни версии на мощност. Повече подробности се очакват да станат ясни в началото на другия месец.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
След официалното представяне на модела става ясно, че неговото име е C4 Sedan или още c-Quatre, в зависимост от това на кои пазари се предлага. Той е позициониран между Citroen C4 L и Citroen C4-Quatre Sedan и най-вероятно ще замени двата модела.
За задвижване моделът ще разчита на бензиновите 1.2 и 1.6 литрови агрегати с мощност съответво 136 и 117к.с., куплирани с 6-степенна, механична или автоматична трансмисия. В по-късен етап се очаква и версия на 1.6 литровия агрегат с мощност 163к.с. 








Няма коментари:

Публикуване на коментар