четвъртък, 11 декември 2014 г.

Citroen C4 с фейслифт и нови агрегати

Трудно можеш да оправиш нещо, което е сбъркано още от самото начало. Французите днес представиха фейслифт версията на Citroen C4. Промените визуално се свеждат единствено до новата оптика на предните светлини, както и новата LED подстветка на задните светлини. Те обаче от своя страна не могат да предадат кой знае, какво по-различно излъчване на автомобила, което е все така скучно. 
Относно механиката, то там главен акцент вече ще имат новите, 3-цилиндрови, бензинови агрегати с работен обем от 1.2 литра. Те покриват нормите Евро6, а мощността ще достига 130к.с. За сега не се съобщава, кои от познатите агрегати ще останат в листата на модела, но със сигурност 1.6 литровите, HDI дизели остават на разположение. 
Интериорът също не е претърпял особени промени, но благодарение на новата мултимедийна система, централната конзола е станала по-изчистена благодарение на наличието на нов, 7-инчов, тъчскрийн дисплей, чрез който могат да бъдат управляване повечето от функциите. Моделът получава вече и безключов достъп, както и стартиране на двигателя, масажираща предна седалка и панорамен, стъклен покрив. Цени не се съобщават.
Няма коментари:

Публикуване на коментар