четвъртък, 1 февруари 2024 г.

Обновеният Haval Jolion представен в Русия

 Представен преди малко повече от 3 години Great Wall - Haval Jolion, получава козметични промени които допринасят за значително по-агресивната визия на модела. Трябва да се спомене факта, че Jolion не бе приет в Китай и неговите продажби в страната бяха спрени, но в останалата част на света той успява да привлече по около 100 000 клиенти годишно, като повече от половината се падат на руския пазар, където се състоя и официалната премиера на обновеният модел. 

Това до някъде обяснява, че освен външно, моделът не претърпява значителни промени. Интериорът е същият, но с добавено амбиентно осветление в 64 цвята, волан с възможност за реглаж по дължина и серийни предни и задни паркинг сензори. Налични срещу доплащане за модела са налични неща като: вентилирани предни седалки, HUD дисплей, паркинг асистент и др. 

За задвижване Haval Jolion ще продължава да се предлага с 1.5 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 143 к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 7-степенна роботизирана скоростна кутия. налична е и версия 4х4, чиято мощност е 150 к.с. и се предлага само с роботизираната трансмисия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар