сряда, 18 октомври 2023 г.

Livan X6 Pro е вторият модел на марката насочен специално за клиентите в Русия

 След Livan S6 Pro, китайският производител който е собственост на Geely, представя вторият си модел насочен специално за руския пазар под името X6 Pro. Това е кросоувър базиран на Geely Vision X6 Pro, но с пременен дизайн и различен интериор. Новата радиаторна решетка и различният дизайн на предната броня придават собствен облик на китайският кросоувър, но погледнат отзад той се различава от оригинала единствено с новият дизайн на спойлера. 

Интериора, няма нищо общо с този на Geely Vision X6 и е почти идентичен с този на седана S6 Pro. Това означава, че пред водача място намира цифров панел с два 12.3-инчови дисплей за инструментариума и инфотайнмънт системата придружени от малък 4.2-инчов дисплей предназначен за спътника, от който могат да се персонализират три функции по негов избор които да командва. Китайският кросоувър ще се предлага в три нива на оборудване, като серийно на борда място ще намират: 2 въздушни възглавници, климатроник, отопляеми предни седалки, салон от ек кожа, круиз контрол, отварящ панорамен покрив, камера за заден ход и сензор за обекти в сляпата зона на водача. 

Под капака място намира познатият от седана - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с директно впръскванена горивото произвеждан по лиценз на Mitsubishi, като тук той произвежда 147 к.с. или 180 к.с. Трансмисията при всички случаи е 7-степенна, двудискова задвижваща само предните колела. Версия 4х4 не се предвижда. Продажбите на Livan X6 Pro в Русия, стартират още този месец с цени от 2.7 млн. рубли.


Няма коментари:

Публикуване на коментар