сряда, 4 октомври 2023 г.

Kaiyi Shiyue EV с автономия до 300 км.

 Бюджетната марка на Geely с името Kaiyi, представя своето предложение за субкомпактен градски електромобил с името Shiyue Mini EV. Той е базиран върху платформата на  Chery eQ1 EV и ще бъде наличен на пазара още този месец. Впечатление прави модерният дизайн с плаващ стил на покрива и скрити дръжки на вратите.

За задвижване Kaiyi Shinyue EV, разчита на електромотор с мощност от 48 и 54 к.с., които черпят енергия от литиево-желязо-солфатни батерии с различен капацитет. Според производителят, автономията на модела ще бъде между 155 и 301 км. в зависимост от батерията, като при всички случаи максималната скорост е ограничена на 100 км/ч. 

Интериорът предлага място за двама възрастни и две деца, а на таблото са окачени два 10.2-инчови дисплея за инструментариума и мултимедийната система. Климатичната инсталация е серийна със скрити отвори за въздух, а на собствениците се предлага богат списък за допълнително оборудване, което може да бъде добавено към мултифункционалният кожен волан, пълният ел. пакет и безключовия достъп и старт на автомобила. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар