четвъртък, 27 юли 2023 г.

Обновеният Hozon Neta V ще носи името Neta AYA

 Китайският електрически бюджетен кросоувър Hozon Neta V Pro, получава козметични промени и ново име. От тази година, той ще се предлага като Neta AYA, което би трябвало да придаде на модела по-голяма идентичност. Външните помени са свързани предимно с новото оформление на броните и наличието на малко по-голяма декоративна решетка. В задната промените са по-големи, тъй като Y-образните светлини са заменени от елегантни и по-тънки светлини свързани помежду си с LED лента. Джантите също са с нов дизайн, а цветовата палитра е обогатена с два нови по-меки цвята, които ще допаднат повече на по-нежната част от клиентите.

Снимки на интериора все още не са разпространени, но там най-вероятно няма да има промени, тъй като той е достатъчно технологичен имайки предвид, че ценовият диапазон на Neta AYA е в рамките между 10 800 и 14 900 долара. 

Както да сега, електрическият кросоувър ще се предлага с три варианта на мощност на своят електромотор задвижващ само предните колела. Според модификацията, той разполага с 54, 75 или 94 к.с., а наличните батерии за него са с капацитет от 31 и 38.5 кВтч., които на книга осигуряват автономия между 301 и 400 км. при всички случай максималната скорост на тежащият 1151 кг. модел е ограничена на 101 км/ч. с оглед постигане по-добра автономност. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар