събота, 22 юли 2023 г.

Chevrolet Captiva с фейслифт и нов интериор


Предлаганият в Южна Америка, Chevrolet Captiva е базиран Baojun 530 и след обновяването на китайският модел, което бе извършено през далечната 2019 година, сега и южноамериканската версия получава ново излъчване и модерен интериор. като цяло разликите между двата модела се свеждат до различните емблеми на радиаторната решетка и волана. 

Както до сега, моделът ще се предлага във версия с 5 и 7 места и в три нива на оборудване. Стандартни за модела стават цифровият инструментален панел пред водача и вертикално позиционираният 10.4-инчов тъчскрийн за инфотайнмънт системата, която разполага с гласов контрол в нейната си най-висока версия. За панорамният покрив, електрическата пета врата и коженият салон ще се доплаща допълнително. 

Под капака промени няма. Там място намира 1.5 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 147 к.с., куплиран с CVT трансмисия симулираща 8 предавки и задвижваща само предните колела. В някои държави от Южна Америка и Африка, моделът ще е наличен и с 6-степенна, механична трансмисия. Продажбите на обновената Captiva, вече са започнали като цените на базовата версия с 5 места стартират от 20 470 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар