четвъртък, 2 февруари 2023 г.

Сигурно бъдеще за JAC T6

 По време на премиерата на JAC T8 Pro, товарният модел бе презентиран като наследник на JAC T6, но явно китайците няма да се откажат от евтината алтернатива на новият модел и дори представят нейната обновена версия. Външните промени се свеждат единствено до леко променената радиаторна решетка и новите странични огледала, както и променената оптика на предните светлини. 

В интериора са направени по-радикални промени с променен дизайн на въздушните отвори за климатичната инсталация и наличието на мултимедийна система. Интегрираното амбиентно осветление и двуцветният стил придават по-изискан стил на интериора. Не трябва да се забравя, че базовата версия на модела ще се предлага с цена под 10 000 долара и 3 годишна гаранция, което в комбинация с доброто базово оборудване е примамлива оферта за собствениците на малък и среден бизнес. 

Под капака на обновеният JAC T6, място намира нов - 2.0 литров, турбо дизелов мотор с директно впръскване на горивото и мощност от 150 к.с., чиито среден разход на гориво според производителят е в рамките на 7.6л /100км. Налична за модела е само 6-степенна, механична трансмисия задвижваща задните колела. Всичко това говори, че Т6 ще остане на служба поне още 5-6 години, като неговият експорт в Африка, Русия и Южна Америка ще продължава. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар