сряда, 28 септември 2022 г.

BMW Z4 (G29) с леки козметични промени

Фейслифт версията на един от малкото роудстъри предлагани в момента на пазара - BMW Z4 (G29), бе представена преди броени минути. Слабите продажби на модела обаче са ограничили предвидените средства за неговото обновяване, което се вижда и от направените промени, които на пръв поглед са незабележими. При внимателно вглеждане в предният край наблюдаваме леко променени "бъбреци" и дизайн на вентилационните отвори в бронята. В задният край, реално промени не са правени. За обновената версия са налични и три нови цвята, а стандартно всички модификации ще разполагат със спортни M-прагове. 

В интериора също няма промени, но се съобщава за по-богато оборудване, като серийно за модела ще бъдат налични системата за предотвратяване на сблъсък разпознаващи пешеходци и животни, асистент за поддържане движението в пътната лента, активна система за разпознаване на пътните знаци и асистент за паркиране. 
В Европа, BMW Z4 ще се предлага с 4.цилиндровият, 2.0 литров, турбо бензинов мотор във версии на мощност от 197 и 258 к.с., както и 6-цилиндровият, мотор с мощност 340 к.с., за модификацията - M40i. Базовата версия е налична с 6-степенна, механична трансмисия, до като по-мощните модели се прелагат само с 8-степенна, автоматична скоростна кутия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар