петък, 20 май 2022 г.

Хибридната версия на Roewe RX3 Pro ще се предлага като Roeve Lememo / Chinchilla

Представеният през 2017 година Roewe RX3, който бе обновен миналата година се сдобива с Plug-in хибридна версия, която ще носи името Roewe Lomemo или Chinchilla в зависимост от регионите в коите се продава. За да разграничат двата модела, китайците се променили значително визията, а интериора е изцяло нов с цифров инструментален клъстер и два сдвоени 12.3-инчови екрана, един за инструментариума и втори за инфотайнмънт системата с гласов контрол, чрез който се управляват и функциите на климатичната инсталация. Панорамният покрив, системата за обзор на 360 градуса, както и озвучителната система доставяна от Yamaha ще се доплащат допълнително към базовото оборудване, което е на задоволително ниво с адаптивен круиз контрол, пълен ел. пакет, мултифункционален кожен волан и др.

Под капака на Roewe Lomemo, място намира 1.5 литров, атмосферен мотор с мощност 120 к.с., куплиран с електромотор с 95 к.с., които са куплирани с електромеханична - CVT трансмисия задвижваща предните колела с мощност от 182 к.с. Батерията е с капацитет от едва 2.1 кВтч., която осигурява енергия единствено за маневриране в изцяло електрически режим.През останалото време хибридната система разчита на бензиновият агрегат, а електромотора се включва само при ускорение. Според информацията максималната скорост на модела възлиза на 168 км/ч. 

Производството на Roewe Lomemo ще започне юли месец, а продажбите ще стартират в края на лятото с цени от 18 800$. За сега марката не предвижда експорт. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар