петък, 27 май 2022 г.

Pagani Huayara NC произведен само в един екземпляр по поръчка на анонимен клиент

Италианският производител умее да привлича внимание към себе си и сега, след като отмина шумотевицата около Concorso d'Eleganza 2022, Villa d'Este, представя еднократната бройка на Pagani Huayra, която ще носи инициалите - NC. Премиерата на модела ще се състои по време на предстоящият Motor Valley Fest, близо до Модена. 

Pagani Huayara NC е дело на студиото за специални поръчки PSP (Pagani Special Proect), което на практика удължава живота на модела, тъй като официално Huayra, вече не се предлага на пазара. Марката в момента провежда последни тестове на неговият наследник, а до като той бъде представен желаещите могат да се обърнат към студиото и да поръчат свои индивидуални модели по техен проект. 

В случая pagani Huayra, разполага с нов аеродинамичен пакет, уникални за модела джанти окомплектовани с гуми Pirelli P Zero Trofeo R, което подсказва за къде е насочен този модел. Друг елемент е специално разработената синя боя и червено белите акценти. За задвижване Pagani Huayra NC, разчита на 6.0 литровият, V12-цилиндров, би-турбо мотор от AMG, чиято мощност тук възлиза на 819 к.с. Трансмисията е 7-степенна, секвенциална. Цена не се съобщава, а снимки на интериора ще бъдат добавени в по-късен етап. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар