вторник, 31 май 2022 г.

Land Rover Defender 130 предлага място за осем пътуващи авантюристи

 Триредовата версия на Land Rover Defender, допълва гамата на модела със своите добавени 34 см. към общата си дължина. Междуосието е без промяна, но това не пречи Defender 130 да предлага място за 8 човека и прилежащият им багаж. Като стана въпрос за багаж, то багажното пространство на модела възлиза на 389 литра, което не е много, но при сгънат трети ред седалки, то предлага цели 1232 литра, а когато се сгъне и вторият ред се отваря пространство от фрапиращите - 2516 литра. 

Интериора на land Rover Defender 130 е без промяна, ако изключим третият ред седалки оборудвани с подгряваща система, а над тях е разположен индивидуален стъклен люк. Срещу доплащане производителят предлага и четиризонова климатична инсталация. Цифровият инструментален панел пред водача и мултимедийната система с 11.4-инчов екран се предлагат серийно за модела, както и въздушното окачване с функция за намаляване на просвета при отварянето на петата врата за по-лесен достъп до багажника. 

В Европа, Land Rover Defender 130 ще се предлага с дизеловият - 3.0 литров мотор с мощност 300 к.с., както и с бензиновите 6-цилиндрови, мотори с мощност от 300 и 400 к.с. Всички агрегати са оборудвани с лека хибридна система работеща под напрежение от 48V, а трансмисията е 8-степенна, автоматична задвижващи четирите колела. Офроуд качествата се гарантират от серийно предлаганата система Terrain Response. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар