сряда, 20 април 2022 г.

Geometry E ще е наличен в Китай с цена от 10 000$

 От тази година в Китай, започват продажбите на един от най-евтините електрически задвижвани модели, който ще бъде произведен от Geometry, която пък е дъщерна марка на Geely. Новото предложение на марката, което ще се предлага под името Geometry E ще бъде базиран на представеният миналата година -  Geometry EX3 , но ще бъде позициониран под него и насочен към по-младите клиенти на марката. Цените за базовата версия в Китай, не трябва да надвишават 10 000 долара, но при желание клиентите ще могат да оборудват своите модели с най-актуалните технологии, които марката предлага. 

Интериорът предлага инструментариум от два сдвоени 10.2-инчови дисплея и минималистичен дизайн с плаваща централна конзола, на която е позициониран въртящият се контролер за управление на трансмисията. Срещу доплащане се предлага дори и гласов асистент придружен от активна LED светлина. 

За задвижване Geometry E, разчита на електромотор разположен в предната част с мощност 85 к.с. и литиево-желязна батерия, която осигурява автономия от до 300 км. С оглед по-добрата автономия, максималната скорост на модела е ограничена електронно на 102 км/ч., което явно показва градската пригодност на модела.


Няма коментари:

Публикуване на коментар