вторник, 27 юли 2021 г.

Спортно излъчване за Geely BinYue / Coolray

 Спортната версията на Geely Bin Yue / Coolray, не се отличава с кой знае, какви промени. Външно китайският модел е почти еднакъв с неговият клонинг в лицето на Proton X50, но с наложен значително по-агресивен външен вид и нова оптика на предните и задните LED светлини с плаващи мигачи. Новата версия на китайският SUV модел е наречена "Pro", която придава респектираща визия с допълнителни аеро елементи и четири спортни накрайника за изпускателната система. 

Моторната гама обаче е без промяна и не отговаря на спортният външен вид. Под капака място намират 3 и 4-цилиндровите, бензинови - 1.4 и 1.5 литрови турбо мотори с мощност съответно от 141, 150 и 171 к.с., които всъщност са напълно достатъчни за китайският модел. Наличните трансмисии са механична с 6 предавки или роботизирана такава, както и 7-степенна, двудискова налична обаче само за най-мощната версия за която ще се предлага и лека хибридна система. 

В интериора промените са незабележими с леко променен дизайн на някои отделни детайли. Впечатление правят по-големият екран на инфотайнмънт системата с размер от 12.3-инча, както и новият скоростен лост. На лице е амбиентно осветление с променящи се според желанието на водача цветове и възможност за двуцветен интериор. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар