вторник, 16 март 2021 г.

Roewe I5 с обстоен фейслифт и нов интериор

Три години след премиерата на Roewe I5, китайската марка е готова с фейслифт версията на седана, който е един и от най-популярните модели на марката. Както се вижда от снимките дизайна е основно променен и модернизиран, като придава един значително по-стилен вид на автомобила. 


Освен новият външен вид, основни промени има и в интериора, който е изцяло нов. Нормално за китайските модели, пред водача място намира цифров инструментален панел, а плаващият дисплей на мултимедийната система е с размер от 12.3-инча, чрез който се управляват и функциите на климатичната инсталация. 


След всичко казано до тук е странен факта, че под капака промени няма. Там място намира познатият 1.5 литров, бензинов атмосферен мотор и неговата турбо версия с мощност съответно от 120 и 169к.с., куплирани с 7-степенна, роботизирана трансмисия. Електрическата версия ще бъде представена в по-късен етап, но най-вероятно с емблемите на електрическият бранд Marvel. Комби версията на модела, която се предлага и в Европа, под името MG 5, също остава в гамата, но ще бъде представена в края на тази година.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар