четвъртък, 11 март 2021 г.

Dacia Logan ще се предлага на отделни пазари, като Renault Taliant

Близо една година след премиерата на новото поколение Dacia Logan, французите ще представят своето предложение на седана с емблемите на Renault. Новият бюджетен, френски седан ще носи името Renault Taliant и предлага собствен дизайн издържан в стила на останалите модели на марката. Renault Taliant ще се предлага на пазарите в Африка, Южна Америка, Русия, Турция и Източна Европа, като продажбите трябва да започнат от това лято. 



За сега няма никаква информация относно механиката и агрегатите, но най-вероятно под капака място ще намира познатият 3-цилиндров, 1.0 литров бензинов мотор с мощност от 65 и 90к.с., куплирани с 5-степенна, механична или CVT трансмисия. Няма да е изненада, ако на някои пазари видим и дизелова версия, каквато липсва при модела на Dacia. Газовата модификация с мощност 100к.с., не е потвърдена за този модел. 


Снимки на интериора също липсват, като там не се очакват особени разлики с този на Dacia Logan. Най-вероятно обаче оборудването ще е малко по-високо поне за базовата версия, което означава, че и цените на Renault Taliant ще са с около 10%, по-високи. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар