сряда, 12 август 2020 г.

Обновената Kia Stinger представена в Сеул

Един от най-добре изглеждащите корейски модели представен през 2017 година, получава планираният си фейслифт, който ще трябва да бъдат отстоявани пазарните позиции, които той има. Дизайнерите са подходили много внимателно към промяната на Kia Stinger  и може да се каже, че външно не са променили почти нищо, освен новите предни LED светлини. В задната част се откриват повече разлики, като най-съществена са новите габарити, променения дизайн на бронята и наличието на ръкописен надпис на мястото на емблемата. Дизайна на джантите също е нов, а цветовата гама разполага с няколко нови предложения. 
Интериора също е познат, но впечатление прави новата мултимедийна система с гласов контрол, чиито екран вече е с размер от 10.2-инча. Дизайна на скоростният лост е променен, заедно с този на уредите на инструменталния панел пред водача, който разполага и с 7-инчов дисплей за данните от бордовия компютър. Амибентоното осветление е с възможност за конфигурация от 64 цвята. Съобщава се още за нови материали и възможност за персонализиране на интериора с цветни шевове и материали. 
За сега не се съобщава информация за това, какви промени ще има под предния капак, но се очаква те да станат достъпни до края на този месец. Продажбите на обновената Kia Stinger, ще започнат през есента на тази година.
+++++++++++++++++++++++++++++
Освен познатите 2.0 и 3.3 литрови, бензинови агрегати в обновената версия ще намира и новия - 2.5 литров, туро мотор с директно впръскване на горивото, чиято мощност е 304к.с. Той обаче няма да бъде наличен на всички пазари, а само в родината, Мексико и САЩ. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар