сряда, 27 май 2020 г.

Mini Countryman с фейслифт и цифров инструментален панел

Явно дойде време и за обновяването на Mini Countryman. Моделът се сдобива с нова радиаторна решетка, рестилизирани светлини, като задните са в стила на Union Jack и нов дизайн на броните. Впечатление прави и обогатената цветова палитра, както и новия дизайн ан джантите. 
По отношение на агрегатите, то под капака място намират познатите 3 и 4-цилиндрови мотори, които са актуализирани с цел по-ниска консумация и са оборудвани с филтри за твърди частици. По отношение на производителността, тяхната мощност варира от 134 до 301к.с. в зависимост от модификацията. Налична за моделното семейство е и хибридната версия ALL4, оборудвана с 3-цилиндров, бензинов мотор и електромотор на задния мост, чиято обща мощност е 224к.с. Освен механичните трансмисии за различните версии ще се предлагат 6, 7 и 8-степенни автоматични или двудискови трансмисии. 
Интериорът прави впечатление с цифров инструментален панел пред водача идентичен с този в Mini SE, който ще се предлага срещу доплащане и най-вероятно ще бъде достъпен и за останалите модели на марката. Мултимедийната система е преработена и сега, тя се предлага и с 8.8-инчов екран, но стандартно той е 6.5-инча. Продажбите на обновеният Countryman, започват от края на лятото. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар