сряда, 27 май 2020 г.

Новото поколение на Acura TLX с премиера до броени дни

Близо една година, след като видяхме концептуалната - Acura Type S, която ни подсказа,какво да очакваме от наследника на Acura TLX, японците представят и серийният модел на седана, чиято официална премиера трябва да се състои до края на следващия месец. Пред нас, днес са сканирани изображения на модела от официалната брошура, придружени от солидно количество информация относно механиката на новото поколение. 
Видимо е, че дизайна на новата Acura TLX, напълно следва силуета на концепцията, като разбира се съществуват значителни разлики в оформлението на светлините, радиаторната решетка и т.н. Все пак агресивната линия е останала и в производственият модел, независимо дали същият е във версия " Type-S" или не. 
Под капака място ще намира изцяло нов - 2.0 литров, турбо бензинов мотор с мощност 272к.с., куплиран с високо технологичната, 10-степенна, автоматична трансмисия с изключително бързо превключване на предавките. По-нагоре в гамата е поставен споменатият Type-S, оборудван с нов V6-цилиндров, турбо мотор с мощност 355 к.с., задвшжване 4х4, новоразработено окачване и спирачна система.
Интериора е безкомпромисен и характерен за моделите на марката. Оборудването ще е изключително високо още от базовите нива на оборудване, а материалите висококачествени, като не са забравени алуминиевите и дървените елементи. Инфотайнмънт системата е подобрена версия на тази, която намира място в Acura RDX с 10.5-инчов дисплей, както и всички асистенти и системи за безопасност налични в споменатият SUV модел. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар