вторник, 21 април 2020 г.

Новото Audi A3 Sedan с цена от 29 800 евро

Днес бяха разпространени първите официални снимки на седан версията на новото Audi A3. Моделът е с спортно елегантен дизайн с коефициент на челно въздушно съпротивление от 0.25 и размери както следва: дължина - 4.5, ширина - 1.82 и височина - 1.43 метра. Като цяло размерите са леко увеличени, но междуосието е запазено. Очаква се и удължена версия на модела, която ще се произвежда и продава в Китай. 
В интериора разлики с хеч версията няма. Пред водача място намира цифров инструментален панел с 10.2-инчов екран, а на централната конзола наблюдаваме 10.1-инчов дисплей за инфотайнмънт системата. 
Първоначално моделът ще се предлага с бензиновият - 1.5 литров, TSI агрегат с мощност 148к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 7-степенна, двудискова трансмисия съчетана с лека хибридна система работеща под напрежение от 48V. За любителите на нафтата ще бъде наличен 2.0 литровия, TDI с идентична мощност и съчетан предимно с 7-степенната двудискова трансмисия. Към момента задвижването 4х4, няма да бъде налично, но когато моторната гама се разнообрази, то ще може да се поръча срещу доплащане. Цените на седан версията на А3, ще са по-високи точно с 900 евро, спрямо идентично оборудван модел с пет врати. Продажбите започват от края на април месец. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар