сряда, 22 януари 2020 г.

Datsun on-DO с фейслифт

Въпреки, че бъдещето на японската марка е под въпрос, поради слабите продажби, за сега развитието на моделите продължава по план. Тази седмица, бе представена обновената версия на Datsun on-DO, който както знаем се уповава на Lada Granta. Външните промени се свеждат до нова предна част, която е пренесена директно от Datsun mi-DO. Също така страничните огледала вече са с вградени сигнални светлини, а броните ще са оцветени серийно с цвета на купето, което до сега се доплащаше или бе налично само за по-скъпите версии.

В интериора промени не се забелязват, ако изключим възможността за вграждане на мултимедийна система с 8-инчов дисплей, която идва деректно от хеч версията. Съобщава се и за нов дизайн на седалките с реглаж по височина и осветление в жабката. Оборудването е станало малко по-богато, като вече серийно ще бъдат налични предните ел. стъкла и огледала. Всичко това естествено се е отразило и на цените, които са нараснали с около 3%. Срещу допълнително заплащане Datsun on-DO, вече може да бъде оборудван със странични възглавници, автопилот, отопляемо предно стъкло, автоматични фарове и чистачки. Инстремунталният панелпред водача също е с нов дизайн, като там вече място намира малък дисплей за температурата на двигателя.

От гледна точка на механиката, то там промени няма никакви. Под капака място продължава да намира бензиновият - 1.6литров мотор във версии на мощност от 87 и 106к.с., куплиран серийно с 5-степенна, механична трансмисия. Съществува възможност и за вграждане на 4-степенна, автоматична скоростна кутия производство на японската компания - Jetco. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар