сряда, 12 юни 2019 г.

Новото BMW 3-series (G20) Touring

Близо година, след премиерата на BMW 3-series (G20), марката представя и комби версията на модела, която ще бъде налична на пазара от тази есен. Изненади няма! Комбито на трета серия ще продължава да баде едно от най-добре изглеждащите на пазара и ще разполага със същата механика и агрегати от седана. С дължина от - 4.71, ширина - 1.83 и височина - 1.47 метра, моделът ще предлага предостатъчно пространство за пасажерите, а багажното отделение е с обем от точно 500 литра. Когато облегалките на задните седалки са сгънати багажният обем нараства до значимите 1510 литра. 
Моторната гама включва три бензинови и три дизелови агрегата с мощност между 150 и 374к.с., куплирани с 6-степенна, механична или 8-степенна, автоматична трансмисии. Задвижването на четирите колела също ще бъде налично за повечето от модификациите. Според производителят, новото комби е спортно ориентирано и разполага с най-нисък център на тежестта спрямо своите конкуренти, а теглото е разпределено 50:50, спрямо предния и задния мост. Твърдостта на купето е увеличено с 25%, в сравнение с това на предходния модел. 
Всички познати системи за активна и пасивна безопасност от седана ще са налични и тук, включително адаптивното окачване и четирибуталните предни спирачни апарати. Цени все още не са обявени, но клиентите ще могат да избират измежду четири пакета на оборудване: Advantage, Sport, Luxuri и M Sport, а налични ще са 100 различни разцветки.




Няма коментари:

Публикуване на коментар