четвъртък, 14 март 2019 г.

Changan CS75 Plus има всички шансове за пазарен дебют в Европа

Преди една година китайската марка представи обновената версия на своя кросоувър Changan CS75, който имаше амбициите да стъпи и на Стария континент. Сега става ясно, че е готов неговия наследник, който би трябвало да бъде пуснат в продажба до края на тази година и най-вероятно именно той ще бъде първият модел на марката предлаган в Европа. 
Според информацията става ясно, че новото поколение ще бъде базирано върху силно модифицираната настояща платформа, на която е базиран и Changan CS85. Въпреки, че габаритите не се споменават е видимо, че те са нараснали, но въпреки това трети ред седалки за модела няма да се предлага. 
Под капака място ще намира познатия бензинов, 1.5 литров, турбо мотор с мощност 178к.с., а в по-късен етап ще се предлага и 2.0 литровия, TGDI мотор с неговите 233к.с., куплиран с 6-степенната, автоматична трансмисия и задвижване 4х4. 
За сега цени не се споменават, нито нивата на обзавеждане. Към момента марката не е разпространила снимки на интериора, но при всички случаи там очакваме модерно и високотехнологично оборудване.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар