петък, 1 февруари 2019 г.

Proton Iriz се сдобива с по-агресивно излъчване

Популярният в Малайзия, компактен модел - Proton Iriz е подложен на козметични промени придаващи спортно излъчване, което би трябвало да привлече по-голяма мъжка аудитория. Може да се каже, че предната част на модела и изцяло нова. Новата броня, радиаторната решетка, фаровете и капака, който идва от седан версията - Proton Persona, представена преди малко повече от две години, са изцяло нови. В задната част са налице нови - кристални светлини, а двуцветното оцветяване на петата врата създава впечатление за по-голям заден прозорец. Бронята също е нова с по-агресивен дизайн и камуфлажни отвори за въздух. 
В интериора няма фрапиращи промени, но впечатление прави новата мултимедийна система разработена от китайският собственик на марката в лицето на Geely, която разполага с някои нови функции и дори гласов контрол. 
Все още няма официална информация относно агрегатите, но най-вероятно там промени няма да има. Това означава, че под капака място ще намират познатите 1.3 и 1.6 литрови, бензинови агрегати куплирани с механична или CVT трансмисии. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар