четвъртък, 21 февруари 2019 г.

Foday Landfort с цена от 14 800 евро

Едва тази година, китайците представят новият си SUV модел разработен съвместно с индийската компанията Force One, за който бе споменато преди 6 години. Името на базираният върху платформата на Mitsubishi Pajero Sport е Fuday Landfort и ще бъде наличен на пазара от средата на тази година. 
Освен новият дизайн в стила на Foday Xiongshi F22, моделът разполага и с изцяло нов бензинов, турбо, 2.0 литров мотор с мощност 218к.с. Познатият 2.4 литров атмосферен мотор с мощност 136к.с. и 1.9 литровият, турбо дизел с идентична мощност остават в гамата на модела. Всички версии са оборудвани с 5-степенна, механична трансмисия предаваща движението към задните колела, като автоматичната трансмисия и задвижването на четирите колела  ще се предлагат срещу доплащане. 
Оборудването е богато, а качеството на материалите завишено. Серийно ще се предлагат: ABS, EBD, 6 въздушни възглавници, мултимедийна система, камера за заден ход, пълен ел. пакет и др. Цените в Китай ще стартират от 14 800 евро, което ще бъде най-силният коз на новият китайски SUV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар