петък, 15 юни 2018 г.

Brilliance V7 идва с технологии директно от BMW

Известна предимно със своите кросоувър модели Brilliance, представя своя флагман наречен V7. Моделът се базира върху изцяло нова платформа разработена съвместно с BMW и Magna, като много от компонентите имат общо с тези вложени в последните поколения на BMW X1 и Mini Countryman. Китайският модел обаче няма да разполага със система за задвижване на четирите колела, както и хибридна технология, но това няма да му попречи бързо да намери своите фенове, поне що се отнася до тези в Китай. 
Под капака място намира 1.6 литров, турбо бензинов мотор доставян директно от BMW, чиято мощност е 2014к.с. Той ще се куплира с 6-степенна, механична или 7-степенна, двудискова трансмисия дело на Getrag, които ще предават движението към предните колела. 
Интериора е подобаващ, като главен акцент има вертикално разположеният дисплей на инфотайнмънт системата, чрез която се управляват и повечето от функциите на автомобила включително и тези на двузоновата климатичната инсталация. Странно е решението при толкова вложени средства, китатайците да са се спрели на аналогов инструментален панел пред водача. Иначе оборудването е пребогато, а срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели с панорамен покрив, хедъп дисплей, вентилирани предни седалки и др. 
Продажбите на Brilliance V7, започват от края на това лято, като очакваната стартова цена е около 22 000 долара. Експорт за сега не се предвижда или поне в близките две години. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар