четвъртък, 10 септември 2015 г.

Daihatsu Cast атакува "Kei" пазара в Япония

В Япония, Daihatsu представи нов "Kei" модел наречен Cast. Моделът ще се предлага в три версии - Style, Sport и Active, като всяка една от тях ще предлага собствен стил. По този начин марката се надява този модел да достигне до по-голяма чест от клиентелата на този тип автомобили и да задоволи всички вкусове. Разликата в трите модификации обаче не е само визуална. Всяка една от тях е оборудвана с различни системи за подпомагане на шофирането. Така например версията Sport разполага със система за разпределение на въртящия момент който се предава към задвижващите колела, като по този начин се подпомага влизането в завой с по-голяма скорост. Окачването също е с различни настройки, както и оборудването в интериора. 
Версията Active, пък е с увеличен клиренс и разполага със система за подпомагане при спускане на наклон с висок градус, която влияе на спирачките. Така наречената базова версия - Style, предлага елегантен дизайн и добре оборудван интериор още в базовото си изпълнение. 
При всички случаи под предния капак място намира 0.66 литров, атмосферен мотор с мощност 52к.с. или неговата турбо версия с 64к.с., куплирани с CVT трансмисия задвижваща предните колела. Срещу доплащане за всички версии ще се предлага и 4WD задвижване. Средния разход варира между 3.3 и 3.8л/100км. Продажбите на Daihatsu Cast започват от октомври месец, като цената на базовата версия ще стартира от 1 220 000 йени, което се равнява на около 10 000 евро. Оборудването още от базовата версия ще бъде достатъчно богато, като серийно моделът ще бъде оборудван с пълен ел. пакет, инфотейнмънт система, климатична инсталация, система за предотвратяване на удар в градски условия, 6 въздушни възглавници, регулируем волан и седалка, подгряване на чистачките и мн. др.






Няма коментари:

Публикуване на коментар