петък, 2 май 2014 г.

GM атакува австралийския пазар с модели на Opel и Chevrolet

От началото на 2015 година в Австралия и Нова Зеландия, Opel Cascada ще се предлага с емблемите на Holden. Както можем да видим и от снимките разликите ще се свеждат единствено да емблемите. Под предния капак на Holden Cascasda, място ще намира само новият, 1.6 литров, бензинов, турбо  агрегат с мощност 170к.с., куплиран с 6-степенна механична или автоматична трансмисия. 
Настоящото поколение на хеч версията на Opel Astra, също ще се предлага с емблемите на Holden, но само във версията с три врати и пакет VXR и OPC. Тя от своя страна ще се задвижва от същия 1.6 литров агрегат, както и от 2.0 литровия турбо мотор с мощност 280к.с. 
Третият модел, с който GM, ще се опита да възвърне доверието на клиентите е Holden Insignia VXR. Както се подсказва от името, моделът ще се предлага само с 2.8 литровия, турбо, V6-цилиндров агрегат с мощност 325к.с. и задвижване на четирите колела. Holden Insignia VXR, ще се предлага само във версия с четири врати. Цени на новите модели все още не са обявени, но за GM, това е много важен ход още повече, че Holden спира производството на автомобили в Австралия. Явно е, че всички модели в гамата на марката ще бъдат произвеждани извън австралийския континент и това е начинът марката да съществува. С модели на Opel и Chevrolet, но с емблемите на Holden. Все пак е нещо. Ако трябва да бъдем обективни трябва да отбележим, че по този начин марката ще разполага с най-богатата моделна гама в своята история. Към споменатите три модела, ако добавим и Holden TraxxHolden Colorado 7Holden MalibuHolden BarinaHolden Barina Spark, Holden Cruze и Holden Volt, гамата на марката е наистина впечатляваща. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар