сряда, 16 октомври 2024 г.

Фейслифт версията на Volkswagen Nivus представена в Южна Америка

 

Предлаганият в Южна Америка - Volkswagen Nivus, получава своят плануван фейслифт който впечатлява със своят динамичен вид. Идентичният с познатият ни Volkswagen Taigo модел, получава нова предната част доминирана от характерната решетка на Volkswagen със светеща LED лента между фаровете, които осигуряват отлична видимост и придават агресивен вид на автомобила. Погледнат отзад също наблюдаваме нов по-спортен дизайн на бронята и LED  светлини с нов светлинен подпис. 

Вътрешността веднага издава бюджетният статус на иначе атрактивният кросоувър, където промените са едва забележими. Главните характеристики са запазени и вътрешността е просторна и добре оборудвана. Седалките са удобни и предлагат добра поддръжка, а материалите, използвани в интериора, са с високо качество. Автомобилът разполага с голям багажник с капацитет от 415 литра, което го прави подходящ за семейни пътувания и ежедневна употреба. Пред водача място намира 10.2-инчов цифров инструментален панел с нова графика, а инфотейнмънт системата с 10.1-инчов дисплей е от ново поколение и с разширени функции за свързаност. Стандартното оборудване е разширено с адаптивен круиз контрол, камера за задно виждане, подложка за безжично зареждане на телефони и климатроник със сензорен панел за управление. 

Под капака промени няма. Там място продължават да намира 3-цилиндровият, 1.0 литров турбо бензинов мотор във версии на мощност от 116 и 128 к.с., който може да работи и с етанол. При всички случаи трансмисията е 6-степенна, автоматична задвижваща предните колела. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар