понеделник, 15 юли 2024 г.

Jetour Shanhai T1 е перфектният избор за семейните клиенти на марката

 


Jetour Shanhai T1 е новият  SUV на китайската автомобилна компания, който официално се очаква да бъде представен на местния пазар в края на годината в ценови диапазон между 17 800 и 25 000 долара. Неговият дизайн е смела комбинация от елегантни линии и мускулести форми. Голямата решетка отпред, агресивните фарове и дръзките линии по страните придават на автомобила динамичен и спортен вид. Въпреки дължината от 4.78 метра и междуосие от 2.81, Shanhai T1 изглежда изненадващо пропорционален и елегантен.

Интериора предлага просторно и комфортно пространство с меки седалки и материали с добро качество. Централната конзола е доминирана от голям сензорен екран, който контролира повечето функции на автомобила. Информационното табло също е цифрово, което придава на интериора модерен и технологичен вид. Моделът предлага всичко необходимо за комфортно и безопасно пътуване. Сред стандартното оборудване са неща като: адаптивен круиз контрол, система за предупреждение при смяна на лентата, автоматично аварийно спиране, навигационна система, съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay, климатик, панорамен покрив, електрически седалки с подгряване и вентилация.

Shanhai T1ще  се предлага в различни версии на задвижване, за да задоволи нуждите на всеки клиент. Бензиновите двигатели с турбокомпресор и предлагат добра комбинация от мощност и икономичност. Трансмисията е плавна и превключва незабележимо. Окачването е настроено така, че да осигури комфортно пътуване, без да компрометира стабилността на автомобила. Базовата версия се очаква да бъде задвижвана от 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 154 к.с., но на върха в гамата моделът ще бъде наличен и с новата хибридната C-DM технология на Chery. Тя включва същият бензинов мотор който ще играе ролята предимно на генератор, съчетан с двойка електромотори с обща мощност от 603 к.с. и задвижване на четирите колела. Тяговата батерия на борда е литиево-желязна доставяна от CABL-Tech. Според информацията средният разход на гориво няма да надхвърля 2л/100км., а максималната скорост ще бъде ограничена на 180 км/ч. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар