понеделник, 22 май 2023 г.

Changan Alsvin вече се произвежда и в Пакистан

 Третото поколение на компактният седан Changan CV2 / Alsvin, бе представено през 2019 година, но от скоро моделът се произвежда и в Пакистан, от където си пробива път на пазарите в Азия, Южна Америка и Саудитска Арабия. От тази година моделът ще бъде наличен и в Русия, където на всички е ясно, че тамошния пазар изпитва недостиг от автомобили поради оттеглянето на почти всички световни производители от този пазар. Не за първи път става дума, че от този ход единствените печеливши са китайските производители.

Последната версия на Changan Alsvin е добре оборудвано предвид цената си и привлича все повече клиенти с малки доходи. На борда място намират: ESP, ABS, климатик, две въздушни възглавници, салон от изкуствена кожа, ел. пакет и дори мултимедийна система с 7-инчов екран придружена от мултифункционален кожен волан. С дължина от 4.39 метра, седанът предлага достатъчно място за 5 човека и багажно пространство възлизащо на 380 литра.

Под капака на Changan Alsvin, място намират 1.4 или  1.5 литрови, атмосферни мотор с мощност от 101 и 107 к.с., куплирани с 5-степенна, механична или роботозирана трансмисия задвижваща предните колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар